30.9.2015

BLOGIYSTÄVÄKIRJA


Heipsan! Parissa blogissa olen nähnyt tän blogiystäväkirja-haasteen, ja päätin heti että ton mä teen. Jotenkin tykkään tällasista kysymys-vastaus tyyppisistä jutuista. Ja erikoispostaus on hyvä päätös syyskuun postauksille! Eli here we go:


SUOSIKKI..

Kaupunki? Suomessa tykkään Turusta (suurimmalta osin) ja lisäksi viihdyn Joensuussa tosi hyvin! Se on jotenkin aliarvostettu paikka. Ulkomailla Budapest ja San Francisco on kyllä kaks ihan huippua.
Lomakohde? Näitä ois vaikka millä mitalla, mutta sanotaan nyt ihana San Francisco.
Biisi? Tällä hetkellä varmaankin James Bayn Incomplete. *sydänsilmäemoji*
Ravintola & annos? Hmm, en ole mikään suuri ravintolatietäjä joten ihan heti ei tule mitään mieleen. Vastaan tän hetken fiiliksen mukaan hankosushi ja medium lajitelma :D
Juoma? Bonaquan mansikka-kiivi vichy on ihanaaaa.
Herkku? Jotain dipattavaa tai ainon lakristijäätelö.

IMG_1044

Leffa? Schindlerin lista on aiheestaan huolimatta hyvin vaikuttava. Kevyempänä monet Jennifer Anistonin tähdittämät komediat on hyviä.
Sarja? Criminal Minds. Alan olla ihan liian koukussa.. Frendit myös listaykkösenä!
Kirja? Kirjavaras, potterit ja kymmeniä muita.
Asu? Hyvät farkut, kiva toppi ja neule, sormuksia ja kokonaisuuteen menevät kengät.
Meikkituote? Lumene natural coden mattameikkivoide!
Hiustuote? En tiedä on harja varsinaisesti hiustuote, mutta tangle teezer. Tai Cutrinin kuivashampoo.
Sovellus? No siis vakavasti instagram-koukuttuneena vastaan tämän rakkaan inspiraationlähteeni/stalkkausvälineeni tähän.
Instagrammaaja? Ajattelin tehdä näistä tulevaisuudessa ihan erillisen postauksen, mutta @zoelaz on yksi lemppareista.

IMG_9980

MUITA:

Aamurutiinisi? Herään, käyn mahdollisesti suihkussa, syön, puen ja mahdollisesti meikkaan. Eli ei siis mitään kovin erikoista.
Mitä vaatekaapistasi löytyy? Niitä ihan lempparivaatteita, joiden pohjalle ''rakennan'' muuta tyyliä & joita haluaisin käyttää joka päivä, ja sitten niitä hyllyn perukoilla lojuvia vaatekappaleita, joita pakotan itseni käyttämään koska joskus niistä maksoin ja onhan ne kivojakin. :) Värimaailmana aika musta-valko-harmaa-tummansini-painotteista.
Mitä pakkaat mukaan matkalle? Aina ihan liikaa, se on varma! Vaatteiden ja muiden tarpeellisten lisäksi laukusta löytyy aina kameratarvikkeet ja lukemista.
Mitä teet yksin kotona, kun kukaan ei näe? Laulan. Varsinkin suihkussa.

IMG_9888

Mitä laukustasi löytyy aina? Haluaisin vastata nenäliinoja ja allergialääkkeitä koska viljelen niitä varmuudeksi joka paikkaan, mutta silti tuntuu ettei kumpaakaan ole tarvittaessa koskaan saatavilla.
Viimeisin sisustusostoksesi? Pyöreä meikkipeili Ikeasta.
Viimeisin WhatsApp-viestisi? Haha, kuva Reese Witherspoonin onnittelukuvasta tyttärelleen, näytin Anitralle miten samannäköisiä ne on!
Mitä on ostoslistallasi tänä syksynä? Uusi talvitakki ehdottomasti! Lisäksi ainakin viinipunainen/sinapinkeltainen neule ja meikkijuttuja.
Paras tapa tuhlata 50€? Ostaa kengät, farkut tai jotain muuta vähän pidemmän aikaa kestävää.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti